Breaking Posts

6/trending/recent

Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

SAMSUNG 40D6000 FULL HD 3D LED TV

Samsung D serisi modellerini, Smart TV’ lerin lansmanı ile birlikte tüketicilerin beğenisine sundu. Özellikle 3D Led TV ’lere olan ilginin de giderek arttığını varsayarsak D6000 modeli ve üzeri televizyonlara ülkemizde talepler de yoğunlaştı.

Samsung led tv ler ile birlikte akla gelen ilk şey sanırım televizyonların tasarımıdır. Çıkardığı her modelde farklılık yaratmayı başaran Samsung, 40D6000 modelinin de tasarımı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Ultra Clear Panel ile birlikte Crystal tasarımıyla gerçeğe en yakın renklere sahip olan 40D6000 , Mega Dinamik Kontrast değeri ile de bizlere görsel bir şölen sunuyor.

3D Hyper Real İşlemcisi ve led arka aydınlatması da görüntü performansını en üst düzeye çıkartıyor. 40D6000 modeli clear motion 200 hz CMR ile hareketli sahnelerdeki performansı sizleri fazlasıyla memnun edecek düzeyde. Ayrıca 4 adet HDMI 1.4 ile 3 adet USB girişi bulunan 40D6000 , USB bağlantısı ile harici hard disk, fotoğraf makinası, mp3 player gibi cihazlar ile bağlantı kurarak televizyonunuzun zengin multimedya desteğinden faydalanabilirsiniz. Divx,mkv,avi gibi en çok tercih edilen video formatlarını destekleyebilen 40D6000 de film izlerken ayrı bir keyif alacağınızı söyleyebilirim.

DLNA teknoloji ile kullanılan Allshare özelliğiyle led tv nizde bulunan Ethernet veya kablosuz erişim ile Samsung marka diğer ürünlerle bağlantı sağlayabilirsiniz. Böylelikle diğer cihazlardaki fotoğraf, müzik ve vidolarınızı televizyonunuzdan oynatabilirsiniz. Ayrıca Anynet özelliği sayesinde evinizde bulunan tüm Samsung marka ürünleri tek kumanda ile kontrol edebilirsiniz.

Sadece teknoloji alanında değil, hayatımızın bütün bölümünde bizler için büyük önem teşkil eden ekonomik ve tasarruflu enerji tüketimi Samsung’un üzerinde durduğu bir başka konu. 40D6000 modeli, düşük enerji sarfiyatı ile bir önceki yıl üretilen modellere nazaran %30 daha az güç tüketiyor.(istanbul bilişim editöründen alıntı)

Daha fazla detay istanbulbilişim web sitesi samsung yetkili satıcıları ve teknomarketlerde