Breaking Posts

6/trending/recent

Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Bergama Antik Kentini 3 boyutlu canlandıran Bilkoma Avrupadan Onur Nişanı

Bilkom, Avrupa İş Ödülleri’nde (European Business Awards) “Çevresel ve Kurumsal Sürdürülebilirlik” kategorisinde Avrupa’nın “En İyi 10 Şirketi” arasına girerek “Onur Nişanı” (Ruban d’Honneur) kazandı. 

Türkiye’nin “Dijital Yaşam Koçu” Bilkom, dünya mirası olan antik kentleri 3 boyutlu olarak yerinde deneyimleme olanağı sunan “Tarih 3 Boyutlu Canlanıyor - iVisit Anatolia” sosyal sorumluluk projesiyle, “Avrupa İş Ödülleri”nde “Çevresel ve Kurumsal Sürdürülebilirlik” kategorisinde Avrupa’nın ilk 10 şirketinden biri olarak Onur Nişanı almaya hak kazandı. 

Hırvatistan’ın Dubrovnik kentinde gerçekleştirilen törende Bilkom adına ödülü alan Kurumsal Gelişim ve Bilgi Teknolojileri Müdürü Azade Çerkezoğlu Çavuş, Avrupa’nın en büyük kurumsal iş yarışması olarak anılan Avrupa İş Ödülleri’nde Onur Nişanı almanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek “Çevresel ve Kurumsal Sürdürülebilirlik kategorisinde, tüketicilerine ve çalışanlarına değer veren, yeşil kimliğe saygılı, duyarlı, şeffaf ve etik anlayışla çalışan, yenilikçi bir yapıyla sürdürülebilir iş geliştiren firmaların projeleri yarıştı. 
Gerek Türkiye’den, gerekse Avrupa’nın 33 ülkesinden pek çok rakibimizi geride bırakarak bu ödüle layık görüldük. Bergama Antik Kenti ile başlayan projemizi Edirne ile devam ettiriyoruz. Kısa bir süre sonra Edirne’yi ziyaret edenleri iVisit Anatolia aplikasyonu ile kentin antik surlarını 3 boyutlu olarak mobil cihazlarından görebilecek” dedi.

“Avrupa İş Ödülleri”nde 2016 yılında Avrupa Birliği üyesi ülkelerin yanı sıra Türkiye, Norveç, İsviçre, Sırbistan ve Makedonya Eski Yugoslav Cumhuriyeti’nin de katılımlarıyla birlikte toplam 34 ülkeden 33 bin firmanın projesi yarıştı. 

Bilkom “Tarih 3 Boyutlu Canlanıyor- iVisit Anatolia” sosyal sorumluluk projesi ile “Çevre ve Kurumsal Sürdürülebilirlik” kategorisinde önce Türkiye Şampiyonu oldu, ardından da yüz yüze yapılan jürinin değerlendirmeleri sonucunda Onur Nişanı’na layık görüldü.