Breaking Posts

6/trending/recent

Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Sony tamamen 4K BRAVIA Profesyonel Ekranlardan oluşan ilk ürün grubunu tanıttı

Sony, üstün görüntü kalitesini en iyi profesyonel özelliklerle birleştiren ve dokuz 4K HDR BRAVIA Profesyonel Ekrandan oluşan yeni ürün grubunu duyurdu. 

XE8 ve XE9 serisi ekranlar zarif, ince ve sade bir tasarımla olağanüstü ayrıntı, renk ve kontrast sunuyor. Müşteri görüşleriyle şekillenen yeni XE9 modelleri ayrıca 7/24 özelliğine sahip ilk BRAVIA ekranlar olma niteliğini taşıyor ve mağaza ortamları, havaalanları ve izleme uygulamaları için ideal özelliklere sahip. 

Sony, Avrupa'da B2B piyasasında kullanılan 4K ekranlar alanında en büyük pazar payını elinde tutuyor ve profesyonel piyasaya yalnızca 4K ekranlar sunan ilk şirket olarak bu alandaki liderliğini sürdürüyor. 

Daha önce 4K'ya geçişte fiyat bir engel teşkil ederken, Sony tüm yeni XE8 modellerini artık üretimden kaldırılan Full HD modellerle aynı fiyata sunuyor. Sony Profesyonel Çözümler Avrupa B2B EkranlarÜrün Müdürü Thomas Issa, şu açıklamayı yaptı: 

"Mağaza, kurum ve eğitim ortamlarında daha büyük ekranlara yönelik talep artmaya devam ederken, yüksek çözünürlüklere yönelik ihtiyaç, hiç olmadığı kadar artmış durumda. Bugünün görüntü kalitesinden ödün vermek zorunda kalmamaları ve yarının teknolojik yatırımlarını geleceğe dönük hale getirmeleri için, 4K'yı müşterilerimizin kullanımına sunmak istedik."  

Her ayrıntı hayat buluyor 
4K HDR Profesyonel Ekranlar, parlaklığı muhteşem vurgular ve ince ayrıntılarla birleştirerek inanılmaz derecede gerçekçi görüntüler sunuyor ve böylece bilgi ekranı için ideal özellikler sağlıyor. 

Sony'nin şimdiye kadarki en güçlü 4K görüntü işleme teknolojisi, yani Object-based HDR remaster ve Super Bit Mapping 4K HDR teknolojisine sahip 4K HDR Processor X1 sayesinde, görüntüler her sahnede muhteşem renk seviyeleriyle tamamıyla doğal görünüyor. 
Ayrıca tüm modeller, canlı ve genişletilmiş renkler için renk doğruluğunu daha da güçlendiren TRILUMINOS™ teknolojisini de içeriyor. Ekranlar, önceki XD8 modellerinin 400-450 cd/m² değeri ile karşılaştırıldığında, 560-650 cd/m² parlaklık sağlayan XE9 serisi modellerle yeni parlaklık seviyeleri sunuyor.  

Sınıfında en iyi profesyonel özellikler 
Yeni BRAVIA B2B modelleri, tüketiciye yönelik ekranların görüntü kalitesini sağlamanın yanı sıra, profesyonel ortamlar düşünülerek özel olarak tasarlandı. 

Ekranlar, birçok uygulamanın ihtiyaçlarını karşılayacak çeşitlilik, esneklik, kolay kurulum ve yapılandırılma sunuyor. Başlangıç uygulama ayarlarından ilk giriş kaynağına kadar her özellik, bir dizi seçenekle tamamen özelleştirilebiliyor. 

XE8 serisi 75 inç, 65 inç, 55 inç, 49 inç ve 43 inç; XE9 serisi ise 75 inç, 65 inç, 55 inç ve 49 inç boyutlarında sunuluyor. Tüm ekranlar, standart olarak hem yatay hem de dikey olarak kullanılabiliyor ve tepkisel, doğru yanıt veren, çok dokunuşlu performans sağlayan isteğe bağlı yardımcı bir yüzey kullanılarak interaktif dokunmatik ekranlara da dönüştürülebiliyor. 

Yepyeni tasarımlar, birinci sınıf alüminyumdan üretiliyor ve masaüstü montajları için ultra ince biçim faktörü, şık arka tasarım ve temiz kablo yönetimi özelliklerini taşıyor. Tüm modeller, yüksek kullanım oranlarına sahip profesyonel ortamlarda güvenilirlik sağlayacak şekilde üretildi ve haftada yedi gün, günde 24 saate kadar kullanımı garanti ediyor. 

Eski ürün grubunun en iyi yönleri korunuyor 
Yeni ürün grubu, önceki BRAVIA modellerinin en popüler özelliklerini ve dahili çözümlerini koruyarak çeşitli müşteri ihtiyaçlarını karşılamaya devam etmelerini sağlıyor ve işyerindeki müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için çok çeşitli kurumsal uygulamalarda kolayca kullanılabiliyor. 

Android ve Google Cast seçenekleri için esnek bağlantı özelliği devam ediyor ve ekranlar, kolay yönetim için dahili bir kontrol sistemi ile IP ve RS232C üzerinden uzaktan kumanda içeriyor. Dahili bilgi ekranı platformu, kullanıcılara interaktif ve aksiyon tabanlı ekranlar yaratmaları için gereken araçları sağlayan, kullanımı kolay TDM Bilgi Ekranı özelliğini içeriyor. 

Dahili toplantı salonu çözümleri arasında, özel toplantı salonu arabirimleri bulunuyor ve akıllı otomasyon sistemi, tercihleri farklı girişlere göre otomatik olarak değiştiriyor. Thomas Issa sözlerini şöyle bitirdi: "Bu yeni modellerle, artık Sony'nin en güçlü BRAVIA ürün grubuna sahibiz. 

Bu ekranlar, 4K görüntü kalitesi ile kurum ve eğitim ortamlarında ve ayrıca bir dizi diğer uygulamada izleyicilerin dikkatini çekmek için gereken gücü ve esnekliği bir araya getirerek ödenen paranın gerçek karşılığını sağlıyor." Yeni XE9 modelleri şu anda piyasada bulunuyor, XE8 modelleri ise Mayıs 2017'den itibaren piyasaya çıkacak.