Breaking Posts

6/trending/recent

Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Light Tracer PlayStation®VR’a Geliyor

Oasis Games’in bulmaca – platform türündeki PlayStation®VR oyunu Light Tracer ilginç bulmacaları ve eğlenceli oynanışıyla oyuncuları benzersiz bir yolculuğa çıkaracak 

Çin’in önde gelen yayıncılarından biri olan Oasis Games, PlayStation®VR platformu için geliştirilen bulmaca oyunu Light Tracer’ın bugün itibariyle PlayStation Store’da yayınlandığını duyurdu. 

Oyunda tanrısal güçler ve gizemli bir ışık asası ile donanmış oyuncular, zekâlarını kullanarak ve oyun dünyasını manipüle ederek zorlu bulmacaları çözmeye çalışacaklar. 

Light Tracer çetin bulmacaları, aksiyon dolu oyun mekanikleri ve etkileyici görsel efektlerle birleştiren bir oyun. Oyunun sihirli dünyasına adım atan oyuncular, sahip oldukları ışık asası sayesinde oyun dünyasını arzu ettiği gibi değiştirebilen gizemli bir tanrısal varlık rolünü üstleniyorlar. 
Önlerine çıkan engelleri aşmak için oyuncuların etraflarındaki nesnelerle etkileşime geçmesi ve çeşitli eşyaları manipüle etmeleri gerekiyor. Oyun boyunca elde ettikleri bilgiler ise esrarengiz prensesle sihirli kule arasındaki gizli bağlantıyı ortaya çıkarmalarına yarayacak. 

Oasis Games İş Geliştirme Müdürü Alen Wu, Light Tracer’ı şu sözlerle anlatıyor, “Light Tracer PSVR oyuncularını zorlayıcı bulmacalar ve etkileyici efektlerle dolu büyülü bir dünyada yolculuğa çıkaracak. 

Prenses’in yolculuğu, sekiz ayrı bölüme yayılıyor ve oyuncuların bu sekiz bölümde bazen buz gibi maddelerle, bazen yer çekimi gibi olgularla, bazense mekanik aletlerle ilgili pek çok değişik bulmacayı çözmeleri gerekiyor. Her bölümün sonundaysa güçlü bir strateji ve hızlı refleksler gerektiren zorlu bir boss dövüşü onları bekliyor.”