Breaking Posts

6/trending/recent

Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Fitness’ta geleceğin yıldızı VR teknolojisi

Türkiye’nin iş ve markalar dünyasını, yaratıcı endüstrilerini; dünyanın en yaratıcı isim, fikir ve işleriyle buluşturan Brand Week Istanbul katılımcıları, 

7-9 Kasım tarihleri arasında Zorlu PSM’de gerçekleştirilecek olan Brandweek’te kurulacak “Life Fitness Experiment Zone”da fitness sektörünün geleceğinin yıldızı olacak olan VR teknolojisini deneme fırsatı yakalayacaklar. 

 Life Fitness Academy Master Trainer’ı Can Bayık 7 Kasım’da gün boyunca fitness ile ilgili sorularınızı cevaplıyor olacak! 8-9 Kasım tarihlerinde ise Life Fitness Academy Master Trainer’ı Ozan Yeniçeri sorularınızı cevaplamak için gün boyu stantta olacak. 

 Koşu bandında koşacağınız her adım, geleceğin efsaneleri için bir desteğe dönüşüyor! Life Fitness koşu bandında atacağınız her adım için TEGV’e bağışta bulunulacak. 
Program: Brand Week Istanbul - Life Fitness Experiment Zone etkinlikleri: Life Fitness Experiment Zone’da VR teknolojisi deneyimi 7-8-9 Kasım gün boyu 7 Kasım 2017- Life Fitness Academy Master Trainer’ı Can Bayık sorularınızı yanıtlıyor. 8-9 Kasım 2017 tarihlerinde ise Life Fitness Academy Master Trainer’ı Ozan Yeniçeri sorularınızı yanıtlıyor. Yer: Zorlu PSM Açılış saati: 09.00