Breaking Posts

6/trending/recent

Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Dünyanın sanal üç boyutlu surround ses üreten ilk Dolby Atmos® Sound Bar’ı

Tüm odayı tek bir 3 hoparlörlü Sound Bar’dan çıkan sesle dolduran ve sanal, üç boyutlu Surround Ses üreten dünyanın ilk Dolby Atmos Sound Bar’ı ve ev tipi hoparlörü

Sony’nin eşsiz Dikey Surround Motoru sayesinde, tavandan yansıtma veya ekstra hoparlörler olmaksızın yukarıdan gelen sesi duyun 

2018 Sony BRAVIA TV’lere kusursuz uyum sağlayacak şekilde tasarlandı Dolby Atmos özellikli premium HT-ZF9 Sound Bar’ı, sinematik sesi Sony’nin Sanal teknolojisiyle ilham veren, yeni bir seviyeye ulaştırarak evinize getiriyor. 

Sony’nin yeni Dikey Surround Motoru ile tavan hoparlörlerine ya da sesi yukarı yansıtan hoparlörlere ihtiyaç olmadan nefesinizi kesecek sanal üç boyutlu surround sesin tadını çıkarabilirsiniz. 
Sony aynı zamanda tasarım televizyonunuza zarif biçimde uyum sağlayan, ön 2 kanal hoparlörlere sahip HT-XF9000 Sound Bar’ını da piyasaya sürüyor. 

Bu 2.1 kanal bar, daha az sayıda hoparlöre sahip olsa da Dolby Atmos ve Dikey Surround Motoru’nun sinematik surround ses özelliklerini sunuyor.  

Yetenekli ve kompakt 
HT-ZF9 Sound Bar’ı, Dolby Atmos ve DTS:X™ desteği ile kanepedeki izleyicilerin hepsini dört bir yandan gelen ses ile tamamen sarmalayabiliyor. 

HT-ZF9 üzerindeki Dikey Surround Motoru, helikopterlerin gerçekten tepenizde dolaştığı hissini yaratabiliyor. Bunun ön surround ses alanını iyileştiren S-Force Pro Ön Surround teknolojisi ile birleşmesiyle sesin bir 3.1 kanal Sound Bar’ından geldiğine inanmakta güçlük çekebilirsiniz. 

Ek olarak, Dolby Atmos ve DTS:X içeriği olmasa da Sony’nin 2 kanal stereo içeriği 7.1.2 kanal’ye çıkartabilen, dolayısıyla da ses yüksekliğini artıran kumanda panelindeki “dikey S” tuşu sayesinde sanal üç boyutlu sesin tadını çıkarabilirsiniz. 

 Alternatif olarak, özellikle HT-ZF9 ile eşleştirilmek üzere tasarlanan ve surround ses deneyimini gerçek bir surround ses hoparlör konfigürasyonu ile genişletebilen bir çift SA-Z9R arka hoparlörü ekleme seçeneği de bulunuyor. 

HT-ZF9, 4K HDR ve Dolby Vision™’un düz geçiş özelliğini de destekleyerek, orijinal görüntü kalitesinin Sound Bar’ından televizyona herhangi bir kalite, renk, netlik veya parlaklık kaybı olmaksızın doğrudan geçmesini sağlıyor. 

Ses tarafında ise USB kaynağından oynatmanın da yer aldığı Yüksek Çözünürlüklü Ses formatlarını destekliyor. Alternatif olarak, DSEE HX™ (Dijital Ses İyileştirme Motoru HX teknolojisi) sayesinde, Bluetooth® ile mobil cihaza bağlanarak diğer müzik dosyalarının tadını Yüksek Çözünürlüğe yakın kalitede çıkarmak mümkün. 

Kusursuz evlilik 
HT-ZF9 ve HT-XF9000 Sound Bar’larının her ikisi de yeni Sony BRAVIA® televizyon yelpazesinden bir seçkiyi tamamlamak üzere tasarlandı. 

Böylece hem malzeme yüzeyi hem de fiziksel görünüm açısından birbirini tamamlayan son derece tarz sahibi bir kuruluma sahip olabilirsiniz. Net minimalist iç mekanlar için ideal olan Sound Bar’larının tasarımı da oturma odalarıyla kusursuz bir uyum yakalıyor. 

Gerçek anlamda “uyumlu tasarımı” gereği HT-XF9000’in kenarları, Sony KD-XF90 televizyonun ayaklarının arasına mükemmel şekilde uyum sağlaması için belirli bir açı ile meyilli hale getirildi. Bu iki Sound Bar’ı ile kablolardan kurtulmak için, Sound Bar’ınızı Bluetooth üzerinden televizyonunuza bağlayabilirsiniz. 

Aynı zamanda Wi-Fi özelliği taşıyan HT-ZF9 ile ses operasyonlarıyla yeni müzik deneyimlerinin tadını çıkarmanıza izin veren Google Assistant ile çalışmanın ve dahili Chromecast’e sahip olmanın tadını çıkarabilirsiniz. 

Akıllı hoparlörle konuşarak HT–ZF9 ile internet üzerinden yayın hizmetlerinden müzik çalabilir veya aynı müziği aynı anda evin tamamına gönderen çok odalı çalmayı seçebilirsiniz. 

Spotify Connect de dahil edildiğinde, ihtiyaç duyduğunuz her şey sadece birkaç tıklama uzağınızda. Dahası, kullanım kolaylığı için, canlı ve sezgisel kullanıcı ara yüzü de televizyon kurulumunu ve kullanımı kolaylaştırıyor. 

HT-ZF9 modelindeki 2 HDMI giriş ve 1 çıkış bağlantısı ile, Sound Bar’ınıza birden fazla cihazı bağlayarak ev sinema sistemi kurulumunuzu geliştirebilirsiniz. Her iki modelde de Bluetooth® bağlantısı ve USB girişleri de bulunuyor, böylece mobil cihazdan ya da USB’den müzik dinlemek mümkün oluyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.