Breaking Posts

6/trending/recent

Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Netflix'te şire koruması

Netflix ebeveynlerin bazı içerikleri çocuklardan uzak tutmasına izin veren yeni özelliğini kullanıma sundu. 

Kullanıcılara İnternet üzerinden hizmet veren medya sağlayıcısı Netflix, platforma entegre ettiği yeni özelliği ile gündemde. Ebeveynlerin elini daha da güçlendirecek özelliğini kullanıma sunan platform anne babaların belli içeriklere şifre korumasına olanak sağladı. 

Ebeveynlerin 4 haneli bir ekstra parola belirlemesine izin veren Netflix bu sayede anne babaların istemedikleri dizi ve filmleri çocuklarının erişiminden uzak tutmasının da önünü açmış oldu. 


Peki Netflix'in ülke ülke en popüler içerikleri hangileri? Netflix kuruluşundan bu yana izlenme rakamlarını açıklamasa da HighSpeedInternet geçtiğimiz günlerde Google Trends'ten sağladığı bilgiler ışığında ülke ülke Netflix'in en popüler dizilerini belirlemişti. 

ABD: Shameless (İngiliz versiyonu) İngiltere: Call the Midwife İspanya: Narcos Almanya: House of Cards Yunanistan: Grand Hotel Portekiz: Shadowhunters Azerbaycan: Sherlock Rusya: Arrow Fransa: The Returned Türkiye: The Tudors Kanada: Bates Motel Avustralya: Jane the Virgin Fransa: The Returned İsveç: Dexter(kaynak.ntv)

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.