Breaking Posts

6/trending/recent

Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Facebook Gençlik Portalı hizmete açıldı

facebook, gençlere yönelik aşağıdaki konuları kapsayan bir merkez olan Gençlik Portalımızı hayata geçiriyor olmaktan dolayı çok heyecanlı

Eğitim: Sayfalar, gruplar, etkinlikler ve profil gibi ürünlerinemniyetli bir biçimde nasıl en iyi şekilde kullanılabileceği ile ilgili bilgiler. Ek olarak Facebook’un hangi tür verileri topladığı ve bunları nasıl kullandığı ile ilgili bilgiler.

Akranlardan Görüşler:Dünyanın dört bir yanındaki gençlerin ağzından, teknolojiyi yeni ve yaratıcı bir biçimde nasıl kullandıklarına dair görüşler. 


Deneyiminizi kontrol etmenin yolları: Güvenlik, içerik şikâyet etme, paylaştıklarınızı kimlerin görebileceğine karar verme gibi konularda ipuçları. 

tavsiyeler: Sosyal medyaya ara verme ihtiyacı duyduğunuzda yapılması gerekenler ve internetten en iyi şekilde yararlanmak için bazı kılavuzlar. 

Portala 60 dilde facebook.com/safety/youth adresinden erişilebiliyor. Bunlara ek olarak, bu ipuçlarını Facebook’taki gençlere doğrudan sunmak için de yeni yöntemler keşfediyoruz. 

Bu ayın başlarında haber kaynağında, gençlere profillerinde neyi, kimin görebileceğini kontrol etme, Zorbalığı Önleme Merkezi’nin adresi gibi ipuçları göstermeye başladık. Gençlerle devam eden çalışmalarımız Dünyanın dört bir yanındaki gençlere ulaşan ürünler geliştirirken aynı zamanda:  Gençlerle konuşuyoruz:

Portalı oluştururken İngiltere, İtalya, Amerika ve Brezilya’da gençlerden oluşan gruplarla konuştuk. Sao Paulo’dakiGüvenli İnternet Günü atölye çalışmaları, Kanada’daki #WeMatter gençlik forumu ve Küresel Emniyet Ağı zirvelerimiz gibi etkinliklerden de bilgi ve tavsiyeler aldık. 

Önümüzdeki birkaç ay içinde, Facebook’u nasıl kullandıklarınıgençlerden öğrenmeye devam etmek için daha fazla yuvarlak masa toplantısı yapacağız. 

Emniyet Danışma Kurulumuzu genişletiyoruz:Yakın zamanda okul topluluklarında zorbalıkla mücadele üzerine çalışan bir organizasyon olanProject Rockit, Emniyet Danışma Kurulumuza katıldı. 

Üçüncü taraflardan tavsiyeler alıyoruz:Gençlere ihtiyaç duydukları araç ve bilgileri sağlamak için politika yapıcılar, gizlilik uzmanları, diğer şirketler ve kullanıcı deneyimi tasarımcılarıyla birlikte çalışıyoruz. 

Bu çalışmalar Skuola.net, Diana Award, ChildNet, SaferNet, ve Learning Links Foundation ile halihazırda yürüttüğümüz programların temeli üzerinde şekilleniyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.