Breaking Posts

6/trending/recent

Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

General Mobile Hayatı Kolaylaştırıyor

Türkiye’nin en çok tercih edilen 3 akıllı telefon markasından biri olan General Mobile, yeni dijital kampanyasında teknolojinin hayatımızı kolaylaştıran özelliklerini, İstanbul’da uzun yıllardır taksi şoförlüğü yapan Hikmet Abi’nin bir günü üzerinden duygusal bir hikâye ile anlatıyor. 

General Mobile, teknolojinin bugün geldiği noktada hayatlarımızı birçok anlamda kolaylaştıran özelliklerini yeni dijital kampanyası ile bir taksi şoförünün günlük yaşamı üzerinden duygusal bir dille anlatıyor. 

General Mobile’ın tüm dijital mecralarında yayınlanan videoda, İstanbul’da uzun yıllardır taksi şoförlüğü yapan Hikmet Abi’nin hikayesi gerçeklik duygusu ön plana çıkarılarak yansıtılıyor. 
25 kişilik bir ekiple 3 haftada, İstanbul’un farklı semtlerinde çekilen filmde aynı zamanda duygusal bir baba oğul ilişkisine de yer veriliyor. 

Filmin sonunda ise izleyicileri duygusal bir kavuşma yaşanıyor. Hikmet Abi, direksiyon başındaki sıradan bir gününde yabancı turist müşterisiyle Google Çeviri uygulaması sayesinde rahatlıkla iletişim kurabiliyor, yol tarifi için Google Haritalar’a sesli komut vererek yol tarifi alıyor. 

Aynı zamanda, askerden dönmesini hasretle beklediği oğlunun fotoğraflarını Google Fotoğraflar özelliğiyle saklayarak oğluna olan özlemini gideriyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.