Breaking Posts

6/trending/recent

Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Praticar aracınızın ihtiyacı olan hizmetleri sunuyor

Çelik Motor tarafından geliştirilen yeni mobil uygulama Praticar; araçla ilgili hasar, arıza, muayene, periyodik bakım, lastik satış ve değişimi gibi uğraştırıcı durumlar için en pratik çözümü sunarken, aracınızın ihtiyacı olmayan bakım masraflarına da engel oluyor 

Çelik Motor’un araç yönetimi konusunda değerinde fiyatlamanın yanı sıra, her hizmet için özel danışmanlık veren bütünleşik araç hizmet yönetim portalı Praticar, araç sahiplerinin bütçesini sarsan bakım masraflarına da özel danışmanlık hizmeti veriyor. 

Alınan bu hizmetle araçlar, bulundukları yerden teslim alınarak hizmet alınacak noktaya güvenle teslim ediliyor. Ayrıca tüm hizmet süreç ve adımları araç sahipleri tarafından uygulama üzerinden takip edilebiliyor. 

Bakım ve arıza başta olmak üzere araçla ilgili yapılacak tüm işlemler Praticar danışmanları tarafından kontrol edilerek araç sahibinin değerinde harcama yapmasına olanak sağlıyor. Praticar ayrıca garantisi bitmiş araçlara yetkili servisten avantajlı fiyatlarla hizmet alma imkânı sunuyor. 
Bu arada yedek parçalara gelebilecek zamlar ve kur değişimlerinden etkilenmemek için sonraki dönemlerin bakımları da toplu olarak satın alınabiliyor. 

Aynı zamanda özel şoför, oto kuaför, araç lojistiği hizmetleri de veren uygulama, IOS ve Android üzerinden cep telefonuna kolayca indirilebiliyor. 

Bu işlemin ardından araç sisteme eklenirken ruhsat bilgileri sayesinde muayene, bakım veya lastik değişim zamanlarının hatırlatmaları ücretsiz yapılarak asistanlık hizmeti de veriliyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.