Breaking Posts

6/trending/recent

Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Galaxy S10 beyaz ışık ile kullanıcıları korkuttu!

Verdikleri ön sipariş sonrası yeni Galaxy S10 modellerine kavuşan kullanıcılar, bir süre sonra ekranda yanıp sönen beyaz bir ışık fark ettiler. 

İlk anda bunun bir üretim hatası ya da kusur olduğunu düşünen kullanıcılar, gerçeği biraz geç de olsa öğrendiler. 

Aslında bir hata ya da kusur olmayan bu ışığın nedeni, Samsung tarafından yapılan açıklamayla beraber ortaya çıktı. Galaxy S10 beyaz ışık sorununa ait detaylar haberimizde! 

Yeni Galaxy S10 modellerine kavuşan kullanıcılar, kısa bir süre sonra kameranın sol tarafında yanıp sönen beyaz bir ışık olduğunu fark ettiler. 

Bunun modelden kaynaklanan bir arıza olduğunu düşünen kullanıcılar, Samsung tarafından yapılan açıklamayla beraber rahatladı. 

Pek çok kullanıcının dikkatini çeken bu ışık, aslında cihaza ait yakınlık sensörü. Çerçevesiz tasarıma sahip olan modelde, yakınlık sensörü de ekranın içinde konumlandırılmış bulunuyor. 

 Galaxy S10 beyaz ışık 
Şirket her ne kadar kullanım kılavuzunda bu durumdan bahsetmiş olsa da, pek okunmadığından dolayı dikkat edilmemiş olması muhtemel. Şirketin kullanım kılavuzunda belirttiğine göre beyaz ışık, yalnızca telefon görüşmeleri sırasında aktif oluyor. 

Bununla birlikte konulma amacı da, yakınlık sensörünün yerini belli etmek. Eğer siz de bir Galaxy S10 serisi kullanıcısı iseniz, gördüğünüz bu beyaz ışıktan dolayı endişelenmenize gerek yok.shiftdelete.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.